Oettinger тунингова елегантно Golf VIII

  • Галерия с 9 снимки Галерия с 9 снимки

28 Jul 2020

От Германия има поне две хубави неща с надпис Oettinger. Едното идва в бутилки и кенчета, а другото е обект на този текст. Този път придворното тунинг ателие на VW Group се е заело с новия Golf VIII и го е направило по възможно най-семплия начин. Което е супер, ако не държите да биете на очи, но търсите дискретна елегантност.

Да започнем с новата предна престилка, която не само прави колата по-красива, но и по-аеродинамична. Всъщност всички части от пакета са тествани в аеро тунел, така че може да им се доверите. Новите прагове ще имат тежък живот, ако пътувате по пътища като нашите, което не им пречи да стоят супер на германския хеч. Дифузьорът отзад допълва пакета, като освен ефектен, е и практичен, защото се разделя на три части. Средната от тях може да приберете в багажника, когато се налага да поставите теглич.

Пакетът идва също с малък спойлер на покрива и нови 18-инчови джанти.

Всички тунинг елементи на Oettinger са съгласувани с инженерите на Volkswagen и не засягат заводската гаранция на колата. Предлагат се практически всички цветове, които може да се сетите.

 

Първородната Godzilla!