Indian Motorcycle вече официално в България!

  • Галерия с 14 снимки. Галерия с 14 снимки.

01 Aug 2020

Ако не сте чували за Indian Motorcycle, значи не се интересувате от мотоциклети. Защото това е първата американска марка за мотори, основана е през 1901-ва година, две години преди Harley-Davidson. През 1911-та машините на Indian заемат първите 3 места в Tourist Trophy на о-в Ман, като по това време марката е и най-големият производител на мотоциклети… в света. Иначе казано, много сериозно минало.

И бурни години след 1953-та, когато Indian Motorcycle банкрутира, но продължава да съществува, като марка през годините, с вариращ успех. Докато американските Polaris Industries не хващат здраво кормилото и не насочват Indian в посоката на успеха. Което само може да ни радва, а фактът, че Indian Motorcycle вече стъпи официално и у нас е още по-радващ.

Партито по повод откриването на комплекса се проведе вчера (31.08) и бе… адски приятно. Глътка свеж въздух в тези времена на здравни и политически проблеми. Видяхме хора, които наистина се вълнуват от мотоциклети и които тачат марката (и не само нея), а не просто бизнесмени с поглед само към числата. А и у нас, с нашия пазар, за да си в този бизнес, ентусиазмът е основна движеща сила.

Комплексът на ул. „Воденичарски път“ 4 и помещава всичко, от което би се нуждал един моторист. Освен шоурума с най-новите модели на Indian, там ще намерите също сервиз, разбира се, мото хотел и място за отдих, за по бира и клуб с музика на живо, рок музика, разбира се. Заведението се казва „Клуб 333“ и не е задължително да карате мотор, за да бъдете добре дошли.

Разгледайте кратката галерия от готиното откриване, ударете по един палец във Facebook страницата на Indian Motorcycle България и намерете тези готини хора и в Instagram!

Много практичен и интересен!