Porsche представя обновената Panamera на 26 август

  • Единствената снимка до този момент. Вижте и два кадъра от видеото от Единствената снимка до този момент. Вижте и два кадъра от видеото от

20 Aug 2020

В сряда, 26 август, Porsche ще вдигне покривалото от обновения си флагман Panamera. Дебелото Porsche се радва на сериозен успех. Това обяснява видяното от единственото официално изображение до момента - че дизайнът няма да претърпи особена промяна. 

Германският гигант тества седана от няколко месеца, като версията Turbo скоро завъртя “Ринга” за 7:28.91 минути - нелошо постижение за кола с размерите и теглото на S-класа.

Все още очакваме да научим дали Porsche ще промени нещо по задвижващите системи на Panamera или ще остави това за изцяло новото поколение, което се очаква след поне три години. През есента на 2019 се появиха слухове, че компанията разработва нова Panamera, която може да носи означението Lion и да извлича 750 к.с. от хибридна система. Подобна мощност би я превърнала в най-мощното Porsche в продажба в момента, но тези слухове засега не са потвърдени.

 

Много практичен и интересен!