Ето ги Golf Variant и Alltrack

  • Галерия с осем снимки на Alltrack и Variant Галерия с осем снимки на Alltrack и Variant

10 Sep 2020

Volkswagen е готов с две нови версии на осмото поколение Golf - Variant и Alltrack. Комбито, което е особено популярно на родния германски пазар, вече може да се поръча в стандартния или във варианта с увеличен клиренс, като и в двата случая то е получило 611-литров багажник. VW произвежда комби на Golf от 1993 г., като до днес са продадени над 3 млн. екземпляра.

Колата идва с всичко модерно и високотехнологично, което видяхме при хечбека, включително система за следене на лентите, за автоматично спиране, умни диодни светлини. Сред опциите откриваме два контакта в багажника - единия 12-волтов, а другия - 230-волтов, което е полезно.

С изключение на тези детайли в багажника, технически колата е идентична с хечбека, а това включва разнообразие от бензинови, дизелови и хибридни варианти. Бензиновите варианти започват от 3-цилиндровия 1-литров мотор с 90 к.с. и стигат до Golf GTI с 245 к.с. Дизелите са с мощност от 115 до 200 к.с., а двата плъгин хибрида предлагат съответно 204 и 245 к.с. и сериозен пробег от 60 км изцяло на ток.

 

Лукс от Китай!