Prior Design пуска пакет за Audi 80 Coupe. Изглежда брутално!

  • Галерия с 12 рендъра, които скоро ще се превърнат в серия от 40 екземпляра Галерия с 12 рендъра, които скоро ще се превърнат в серия от 40 екземпляра

26 Sep 2020

Като луди почитатели на комбитата никога не сме се сърдели на Audi, че това е предпочитаната от тях каросерия за моделите RS. Нещо повече, първото RS е комби - забележителният RS 2 Avant от 1994. Днес, 26 години по-късно Prior Design реши да подложи на проверка този исторически факт, като подготви версия купе на легендарното Audi 80 B4.

Засега идеята е все още на ниво рендъри, но имаме уверението на Prior Design, че вдъхновеното от RS 2  Avant купе би могло да се превърне в малка серия (40 броя) реални автомобили.

Дизайнът е дело на сътрудничеството между Prior Design, JP Performance и Dr. Crazy, като е вдъхновен от Audi Quattro, но и от съвременните модели RS.

Нямаме никаква идея какво би могло да стои под предния капак, но сме сигурни, че оригиналният 2,2-литров 5-цилиндров мотор на Audi S2 ще се чувства отлично там със своите впечатляващи за времето си 315 к.с.

 

Първородната Godzilla!