Подобриха рекорда за най-голям парад от автомобили Subaru


08 окт 2020

Subaru в Америка се похвали с подобряването на рекорд за най-голям парад от автомобили на марката. Толкова голям, че вече е част от Книгата с рекорди на Гинес. На тазгодишното издание на събитието Subaru Tecnica International (STI) Subiefest в движеща се колона са се подредили 1751 коли Subaru, което е повече от три пъти над предишния рекорд - 549 коли през 2015 година.

Самите автомобили, както можете да видите от снимките, са абсолютно разнородни - като модели, като години, като състояние… абе, като всичко. Естествено, самото мероприятие е протекло при доста строго спазване на мерките за сигурност по отношение на коронавирус.

Най-добрата новина тук всъщност е в детайлите. Организаторите на събитието са събирали вход за участие, като събраната сума ще бъде преведена по организация, която осигурява прехрана за хора в затруднено положение. Нещо повече - Subaru ще дублира събраната сума и така е пресметнато, че ще могат да бъдат сервирани около половин милион ястия на нуждаещи се. Хем готино, хем полезно за обществото - какво повече можем да искаме!

Коментирай

Sending ...