VW up GTI от Vilner e най-малкият хотхеч на света

  • Галерия с 12 снимки Галерия с 12 снимки

23 Nov 2020

Какво превърна оригиналния Golf GTI в легенда!? Беше супер лек, достъпен и прост в най-добрия смисъл на последната дума. Какво предлага актуалния VW up GTI? Супер лек е, достъпен и доставя простичкото удоволствие от съчетанието на първите две думички. Когато прибавите към това пепитен плат за интериора, получавате модерното превъплъщение на хотхеча от 80-те. Със стилни тартанени акценти в интериора, червено табло на пиксели и контрастни шевове на волана.

Доработките на Vilner са вдъхновени от тунинг пакет на Milltek, но внасят и артистичен отпечатък от българското ателие, което е пречупило дизайна на up през собствената си призма.

Числото 21 е било сантимателно за клиента, поръчал тунинг пакета, което обяснява използването му на ключови места. А и нека не забравяме, че всеки стикер добавя по 5 к.с., така че… 

В интерес на истината 1-литровият 3-цилиндров мъник е запазил своите оригинални 115 к.с. и 200 Нм, които в съчетание със скромната маса от 1070 кг осигуряват точно онази магия, която през 70-те и 80-те караше хората да боготворят Golf GTI.

Много практичен и интересен!