AC Schnitzer не докосна бъбреците на BMW Серия 4

  • Галерия с 15 снимки Галерия с 15 снимки

04 Dec 2020

Schnitzer е променил много неща по новото BMW Серия 4 G22, но със сигурност не се е осмелил да пипа прословутата решетка. Това не е проблем, вече започнахме да свикваме, харесва ни или не.

Казахме какво не е променено, но доста неща са подобрени. Новите 19-инчови (20-инчови отзад) джанти оставят малко на въображението, когато става въпрос за стриптийз при спирачните апарати – пълно порно. Окачването също е пипнато, като колата е с цели 30 мм по-близо до асфалта. Очевидно пътищата в Германия могат да предложат достатъчно гладък асфалт, у нас резултатът би бил плачевен. Предлага се и нов накрайник на изпускателната система – хромиран, черен или карбонов.

В интериора откриваме нови апликации от алуминий, от него са изработени и педалите.

Аеро отделът е разработил нов преден спойлер, кокетно спойлерче като продължение на тавана и малък карбонов заден спойлер.

Що се отнася до техническите промени, то Schnitzer готви увеличение на мощността за 430i (стандартно е с 258 к.с.) и M440i (374 к.с.), но не знаем дали промените ще включват нещо повече от ремап, нито до колко коня ще набъбнат двете версии.

 

Първородната Godzilla!