Lada показа и интериора на Niva: революционен е

  • Осем снимки на интериора на новата Niva и на нейни предшественици Осем снимки на интериора на новата Niva и на нейни предшественици
  • По принцип не сме почитатели на сензорните екрани, които заместиха всички бутони, но Lada направо ги отхвърля като идея По принцип не сме почитатели на сензорните екрани, които заместиха всички бутони, но Lada направо ги отхвърля като идея
  • За сравнение: интериора на Chevrolet Niva... За сравнение: интериора на Chevrolet Niva...
  • ...и на оригиналната Niva от миналия век ...и на оригиналната Niva от миналия век

30 Dec 2020

Наистина сме малко смутени как да определим случващото се с Lada Niva. Бихме казали, че е ново поколение – все пак външността е съвсем различна, а и парньорството с GM свърши. Но после се появява ново парченце от пъзела, например тези снимки на интериора, и разбираме, че колата си е напълно същата като Chevrolet Niva. Със стоящия върху таблото екран и големите копчета в стила на ладите от 90-те.

Така че се оказва, че новата Niva всъщност е добре познатата стара Niva, но с нови дрехи. Интериорът наистина не е мръднал. Наблюдателни колеги дори установиха, че надписът Niva е със стария шрифт на GM и не е осъвременен като тези по каросерията на колата.

В крайна сметка въпреки очевидните си недостатъци, Niva вероятно ще продължи да бъде най-достъпният “джип” на пазара и това само по себе си изисква някои компромиси от страна на клиентите. Надяваме се поне да не е изгубила офроуд уменията си, защото май те са единственото, което остана сериозен коз в арсенала ѝ спрямо по-скъпите продукти на конкурентите.

 

 

Лукс от Китай!