Руснак изкара Porsche Taycan през витрината на шоурум (Видео)


09 Feb 2021

Спомняте ли си онзи руснак, който изгори своя Mercedes-AMG GT 63 S, след като се ядоса на гаранционното обслужване? Сега, въпросният влогър Михаил Литвин, следван от 6 милиона души в YouTube, реши да изкара чисто нов Taycan Turbo S през витрината на шоурум на Porsche. И го направи, напомняйки на кражбата на 911 в началото на „Да изчезнеш за 60 секунди“.

Видеото с прелитането на Taycan през витрината вече е гледано близо милион пъти. И мнозина ще повярват, че руснакът е объркал педалите и без да иска е изкарал струващият у нас 370 000 лв. електромобил. Заглавието е именно такова, но истината е съвсем друга.

В началото на видеото пред шоурума на Porsche влогърът среща последователно Сталин, Ленин и Путин. Сталин критикува младият руснак, че е похарчил 13 милиона рубли за покупката на един единствен автомобил във време на икономическа криза и го е унищожил, ставайки въпрос за запаленото AMG. На негово място някогашният лидер на СССР щял да построи три автомобилни завода с тези пари. Ленин се включва в спора, заставайки на страната на Литвин. Пристъпквайки към входа на шоурума на Porsche влогърът е пресрещнат и от президента на Русия Владимир Путин, който му казва, че някои одобряват, други не постъпката му с палежа. И да прави това, което сърцето му иска без да се интересува от чуждото мнение.

Без да обели дума в разговора с тримата лидери влогърът влиза в салона на Porsche, разглежда няколко автомобила и се качва в сив Taycan Turbo S. След което потегля и минава през стъклената витрина на шоурума. Излизайки от видимо повредената кола, с голяма доза апатия, казва, че е объркал педалите.

Доста инфантителен клип, но определено трупащ гледаемост за канала на Михаил. Който е известен с видеоклипове, в които съсипва или катастрофира скъпи коли. Въпросният Taycan всъщност е закупен наскоро от влогъра и щетите след търсения „инцидент“ ще са за негова сметка.

Миналия месец влогърът причини катастрофа и повреди колата на таксиметров шофьор, след което му подари Kia Ceed. Разбира се най-гледаното негово видео е от октомври 2020 г., когато подпали своя Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic+.

Ние от Dizzy Riders имахме екзклузивен достъп до Porsche Taycan Turbo S в края на миналата година. Колегата ни Иван Монев обиколи България, отдавайки нужното уважение към автомобила, не гаврейки се с него. Галерията от това събието може да разгледате ТУК.

 

Първородната Godzilla!