Продават единственото Lamborghini Reventon в България за 19 хил. лв. Има ли уловка!?

  • Галерия с осем снимки на униката Галерия с осем снимки на униката

24 Feb 2021

Нека побързаме да уточним, че е реплика, в случай че изумителната прилика с оригинала ви е заблудила. Пред вас е една от най-интересните коли в България – 4-цилиндрово Lamborghini Reventon. Както виждате репликата, за която първи писаха колегите от AutoClub.bg, е почти неразличима от оригинала, като извън кръга на шегата трябва да признаем, че работата по трансформацията още не е завършила. 

От снимките не можем да определим каква кола е използвана за основа, но фаровете подозрително напомнят за Fiat Coupe. В обявата се казва, че двигателят е централно разположен 4-цилиндров бензинов, а скоростната кутия – 5-степенна механична. Не се сещаме за много 4-цилиндрови коли с централно разположен мотор, така че явно по прототипа е работено доста.

Исканата цена от 19 500 лв. е актуална към момента за колата във вида, в който я виждате. В обявата се съобщава още, че автомобилът е в движение, с платена застраховка “Гражданска отговорност”, нови гуми, акумулатор, свещи, кабели, бензинова помпа и радиатор.

На снимките може да видите стилните крилати врати, които обаче повече напомнят на тези на Mercedes SLS, отколкото на Reventon.

 

Много практичен и интересен!