Участвай в новата ни игра с Medix Multi Action и спечели ЯКИ НАГРАДИ!


22 Mar 2021

Време е за нова игра, време е за награди! Приготвили сме ви цели три от последните, които ще раздадем в рамките на играта ни с Medix Multi Action!

Как да участвате? Отговорете на зададения от нас чрез това видео въпрос, с коментар под самото видео в YouTube и… готово, вече се борите за една от трите награди.

Какво може да спечелите? Ваучер за гориво на стойност 100 лв., Комплект за почистване: мобилна прахосмукачка за кола, обезмаслители Medix Multi Action, други помощни средства (четка, нещо за бърсане) и третата и последна награда, но не и по важност – куфар за инструменти за автомобила!

А какво е Medix Multi Action? Универсален обезмаслител, които може да ви бъде еднакво полезен, както в кухнята, така и в гаража. Това е засега, гледайте видеото, отговорете на въпроса с коментар под него и вече участвате за една от първите три награди.

Кога ще изтеглим победителите? На 31 март, като дали печелите ще разберете от нашата Фейсбук страница. Епизод 2 на играта ни, когато ще дадем още три великолепни награди, ще се излъчи в средата на месец април.

Пълните правила на играта може да намерите под формата на pdf файл, като кликнете тук.

Успех на всички!!

Много практичен и интересен!