Вижте първия тест на M5 CS с до 311 км/ч на аутобана! (Видео)

  • Вижте няколко снимки на най-бързото M5! Вижте няколко снимки на най-бързото M5!

16 Apr 2021

Мнозина смятат, че M5 CS e просто маркетингов ход на BMW – няколко добавени карбонови акцента и цената скача от 120 на 184 хил. евро. Силно се съмняваме, че е толкова просто, а новото видео на GerCollector ни кара да таим все повече респект към новия M5 CS. 15-минутното клипче ще е най-полезно за тези от вас, които говорят немски, но дори да не разбирате и дума от казаното, записаното от камерата на каската е показателно.

Ревюто включва ускорение до 100 км/ч за 2,92 секунди, което е под обявеното от производителя, макар условията очевидно да не са идеални, а гумите да са студени. Най-интересното е, че това се случва в реалния свят, а в един момент от видеото скоростта на неограничения германски аутобан достига 311 км/ч. Още по-впечатляващо изглежда междинното ускорение от 100 до 200 км/ч в рамките на 6,58 секунди. Ясно е, че стандартното M5 Competition e адски бърза кола, но CS изглежда извежда играта на съвсем друго ниво.

 

Не опитвайте това сами, бихме добавили ние, особено по нашите пътища, които имат ограничение на скоростта и са на светлинни години от германските във всяко едно отношение!

 

Първородната Godzilla!