Да си боядисаш Porsche-то на тротоара, със спрейове

  • Галерия с 8 снимки. Галерия с 8 снимки.

12 May 2021

В тази история няма нищо нормално, като се започне от самото твърдение, че човекът наистина е боядисал своето Porsche 911 996 със спрейове. Публикацията е във Фейсбук страницата Darkcruisers, като заглавието е 'A bloke claims to have painted his Porsche with spray cans 🤔 “The car is painted by myself with spraycans and got polished”.

В коментарите може да прочетете доста негативни текстове, основно гласящи ‘Fake’, предвид доста добрия резултат, които според мнозина, не може да бъде постигнат с боя от флакон. Други обаче хвалят „добрата работа“ на човека. С други думи, не е ясно дали мъжът от първата снимка наистина е Тротоарен Микеланджело или просто гони популярност.

Странностите не свършват дотук обаче. Колата е с десен волан, но с немски регистрационни номера, което не е обичайна гледка. Може би табелите са просто фалшиви, а човекът да се казва Ник и да е роден през 92-ра.

Най-фалшивото в случая обаче е самата кола. Ясно е, че е Porsche, ясно е също, че е и 911. Отпред прилича на поколение 997 GT3 RS, а отзад – на нещо, като 996 GT3. Но снимката отвътре издава същността ѝ, защото на прага пише Carrera 4, явно 996. Как мислите, дали наиситна човекът е успял да постигне този резултат с фалкони и полиране? Или пък всичко е лъжа?

Първородната Godzilla!