Нов Passat все пак ще има! Вижте какво знаем дотук!

  • Галерия с няколко рендъра и концептуални идеи за това как ще изглежда новият Passat Галерия с няколко рендъра и концептуални идеи за това как ще изглежда новият Passat

27 май 2021

Счетоводителите на Volkswagen определено не са щастливи от продажбите на Passat през последните години. Даже се чуха доста правдоподобни слухове, че седанът ще остане без наследник. За разлика от него комбито, което се посреща доста по-добре на родния пазар в Германия, вероятно все пак ще има нова версия. Платформата MQB ще бъде запазена, като новият Passat вероятно ще порасне до размерите на актуалния Superb – както отвън, така и отвътре.

Анализаторите очакват новото комби да се предлага с разнообразна гама от двигатели, като е твърде вероятно сред тях да има както дизелов, така и плъгин хибриден модел с близо 100 км електрически пробег. Изцяло електрическа версия обаче няма да има, тъй като тя е запазена за бъдещия ID Space Vizzion. 

 

Коментари
  • elmadavis

    elmadavis
    08 юни 2021 - отговори

    I haven’t also heard the good reviews about the Passat car. I have recently done a survey and written the whole survey in my cheap dissertation writing which includes the comparison with other cars. People didn’t like its internal structure and features.
Коментирай

Sending ...