Шофьор рита, удря и плюе жена в София след спречкване на пътя (Видео)


02 Jun 2021

Изключително грозна сцена на агресия се случи в София, като инцидентът е записан от охранителни камери. На тях се вижда как шофьор, управляващ Jeep Wrangler слиза и напада млада жена, като й нанася удар с крак в главата, удря я с ръце и я плюе. Всичко това се случва преди няколко дни в района на столичния булевард „Ломско шосе“.

Каквото и да се случи на пътя не е това начинът за решаване на проблеми. За съжаление обаче дивотията по пътищата на България продължава. Съветът ни в подобни случаи е да запишете първо номера на моторното средство, да се обадите на 112 и да изчакате на място. Не преследвайте водачите, които са ви ударили, засекли или нагрубили, макар да имате голямо желание за саморазправа с тях. Има си закони, като в тях не пише да преследвате никого при възникнал инцидент.

Ето и обяснението на пострадалото момиче: „Предисторията е дълга. Това се случва на 29 май около обяд. Шофирах личния си автомобил по път с предимство. От една от преките изскочи джип, който препречи пътя ми. Подадох звуков сигнал. Той изчака няколко секунди, даде назад и ме подпря с теглича си, след което си тръгна. Аз го последвах, защото не знаех какви са щетите по автомобила ми. Подадох му няколко сигнала да спре, махах му с ръка, но той нямаше подобно намерение“, коментира Ани пред репортери на „Нова тв“.

„Почувствах се супер унизена от тази постъпка. Опитах да мина пред него, за да му попреча да тръгне, но не успях. Светна червен светофар и си помислих, че най-накрая ще спрем. Той обаче мина на червено, последвах го като през цялото време сигнализирах със звуков сигнал”, продължава разказа си Ани.

Шофьорът на Wrangler-а прави обратен завой, пресича велоалея и за малко не прегазва жена и децата й, които по това време са на тротоара.

„Изненадващо мъжът зави в една улица. Спрях след него съвсем плахо. Той слезе и се затича яростно към мен. Първо изрита колата, после кракът му влезе вътре. Ритна ме с крак в лицето”, допълва още Ани.

Случаен мъж и друг шофьор се притичват към агресивния шофьор и го задържат докато дойде полиция. Мъжът е задържан, като пробите му за алкохол и наркотици са отрицателно. Той е с повдигнато обвинение за хулиганство.

Лукс от Китай!