Ралито за суперавтомобили се завръща!


03 Jun 2021

След кратка пауза поради епидемичните мерки, които бяха наложени по цял свят, Премиум Рали София - Свети Влас се завръща с първото си събитие за 2021г., което ще се проведе между 25-27 юни. Макар тази година Ралито да се простира само в границите на България, организаторите са ни подготвили един вълнуващ маршрут и няколко изненади с международен привкус.

 

Официалният старт на сезон 2021 ще бъде даден на 26 юни от Марина „Диневи“ в Свети Влас, където ще се присъединят екипажи от украинския клуб за суперавтомобили Odessa Super Cars Run. Заедно мощните автомобили ще се насочат към първите спортни етапи в Ралито: Драг и Италианско преследване. Част от участващите коли са тазгодишният „Талисман“ на Премиум Рали София – Свети Влас, а именно McLaren GT, предоставен от дългогодишния партньор Евролинк, AMG GT R, Nissan GT-R Black Edition, Ferrari 488 GTB, Porsche 992 Turbo S, Lamborghini Gallardo, Bentley Continental GT и още много други. Финалът на съботния ден ще е в любимия на всички град Пловдив с официална вечеря и парти.

На 27 юни участниците ще преминат през последното изпитание в Сезон 2021 - „Тайни локации“ преди да финишират пред катедралата „Св. Александър Невски“ в София. Там организаторите обещават да е наистина зрелищно, тъй като се очаква да се видят над 150 суперавтомобила като LaFerrari, Ferrari Enzo, Bugatti Chiron. Нямаме търпение да станем част от неделния ден, тъй като именно в София публиката ще може да се наслади на тези зверове, когато Премиум Рали София – Свети Влас се срещне с международния формат OneLife Rally. Финалът на Ралито ще приключи с официална вечеря и парти в хотел „Маринела“ в София.

Лукс от Китай!