Загубете 20 минути от живота си в конфигуратора на Porsche за часовници!

  • Галери с 12 дизайна на новия часовник на Porsche Галери с 12 дизайна на новия часовник на Porsche

12 Jun 2021

Porsche Design предлага два нови модела часовника. Предлага ги така, че всеки клиент би могъл да си поръча напълно уникален и неповторим хронограф.

За целта компанията пусна конфигуратор, който работи точно така, както автомобилните конфигуратори – позволява да добавяте опции, цветове, материали и различни дизайни, за да получите желания от вас модел и да сте сигурни, че едва ли някой друг на света ще има същия. Възможностите позволяват създаването на 1,5 млн. различни комбинации.

 

Началната цена на машинката е 5150 долара, като в зависимост от опциите, които добавяте, тя спокойно може да се удвои. Може да си поиграете с цвета на титаниевия корпус, материала на каишката, дизайна на джантата от долната страна на корпуса (до един вдъхновени от 911) и още куп детайли.

 

В същия сайт работи и втори конфигуратор, който обаче е запазен специално за собствениците на 911 GT3. Разбира се, може да си поиграете и с него, но Porsche не продава този часовник без самата кола, което е готино. Цената от 8100 долара едва ли ще смути хората, броили малко над 160 хил. долара за купето.

 

Лукс от Китай!