Испанец вози деца в багажника на RS 4 Avant. На магистрала!

  • Към нелепата снимка на возещите се в багажника деца добавихме няколко чудесни кадъра на RS 4 (след обновяването) със затворен заден капак Към нелепата снимка на возещите се в багажника деца добавихме няколко чудесни кадъра на RS 4 (след обновяването) със затворен заден капак

10 Aug 2021

Комбитата са практични коли, дори когато са суперспортни зверчета от ранга на RS 4 Avant. Дори и те обаче не са разтегателни. Липсата на достатъчно място накарала испанец да превозва децата си в багажника на бързото комби. По магистрала.

 

 

 

Както може да предположите, полицията не е била във възторг. За щастие властите са били достатъчно бързи да спрат гения преди да се е случило нещастие. 

Водачът е направил точно шест нарушения: на задната седалка е имало малки деца (под 3-годишна възраст) без специални столчета, в багажника са се возели двама тийнейджъри, без там да има седалки и дори без капакът да е затворен. Полицията му е написала глоба също за безотговорно каране и за превозване на по-голям брой лица от допустимия в колата. Така сумата достига 840 евро, което общо взето е нищо, в сравнение с това, което можеше да стане в случай на катастрофа.

 

Първородната Godzilla!