VW ID.Lifе е електричка за 20 хил. евро

  • Галерия с 12 снимки Галерия с 12 снимки

06 Sep 2021

Автосалонът в Мюнхен е първото голямо събиране на германската автомобилна индустрия от две години. Както се очакваше, основната тема са електромобилите, като всеки от големите германски производители показва изцяло електрически модели. VW акцентира върху достъпните решения, като концептуалният ID.Life показва виждането на марката какво ще може да си купите за 20 хил. евро след четири години.

 

ID.LIFE е базиран на платформата MEB, но ще бъде първият MEB с предно предаване. Концептуалният модел има 230 к.с., но не очаквайте толкова от серийната версия. Батерията е 57-киловатчасова, достатъчна за 400 км с едно зареждане.

Махнете футуристичните детайли от външността и интериора (гигантският проектор, на който може да гледате филми или да играете игри, всъщност е готин), сложете евтини текстилни седалки от рециклирани шишета и твърда пластмаса от рециклирани капачки, и ще добиете доста точна представа какво да очаквате, когато ID.LIFE е достъпен за покупка след четири години. И точно като концептуалния модел достъпният електрически VW няма да има инфоразвлекателна система, а ще разчита да свържете телефона си, за да слушате музика или да използвате навигация.

Въпросът е дали тогава за тези пари няма да предпочетете Polo с бензинов двигател и неограничен от времето за зареждане пробег!?

Нашият човек Иван Монев е на мястото на събитията в Мюнхен, така че очаквайте горещи новини в каналите ни!

 

Първородната Godzilla!