Audi e-tron GT Avant е електрическият брат на RS 6

  • Галерия с девет рендъра Галерия с девет рендъра

01 Oct 2021

Porsche първи пусна електрическо комби, което исторически погледнато звучи доста смешно – Porsche да е първата компания, която ще пусне комби в който и да е сегмент си е направо абсурдно. Но факт. Сещаме се обаче за една друга марка, която има солиден опит в правенето на бързи комбита. И някак е съвсем логично точно тя да беше представила e-tron Avant преди останалите.

Сега тази грешка е поправена, поне на ниво дизайн, защото пред вас са рендърите на e-tron GT Avant. Супер комбито засега е само рисунка (всъщност няколко и то доста реалистични). Трябва да признаете, че вероятно изкушението в инженерния отдел на Audi е доста голямо – те вече разполагат с платформата J1 на Taycan и e-tron GT, имат огромен опит с правенето на бързи комбита, а пред себе си имат и Taycan Cross Turismo. Какво чакат тогава?

 

 

 

Рендърите на Sugardesign са най-реалистичният шанс RS 6 да се превърне от осемцилиндров тайфун в тих електрически ураган. Всички знаем, че рано или късно това ще се случи, въпросът е защо не още сега!?

Най-малкото драг състезанието между двата модела – бензинов и електрически – ще счупи YouTube и приходите от милионите гледания в мрежата ще възвърнат средствата за разработка...

 

Първородната Godzilla!