„Бултрако“ отвориха хотел за мотоциклети. Цената е 60 лв./месец или 300 лв. за 6 месеца


20 Oct 2021

Ако нямате къде да държите мотоциклета си през зимата, официалният вносител на Honda у нас има предложение, дори байкът ви да не е на японската марка и с крила на резервоара. Единствената специфика на офертата е, че тя е валидна само за София, тъй като машините ще се съхраняват в комплекса на „Челопешко шосе“ №40. Това обаче не означава, че в него могат да зимуват само мотори със столична регистрация – стига човек да реши, че му е удобно, може да си докара двуколесното от всяка точка на България.

Какво включва услугата и колко струва? Ами, поддръжка на акумулатора в оптимално състояние и осигуряване на уютен подслон на мотоциклета. Собствениците могат да идват и да наглеждат машините си по всяко време, стига то да съвпада с работното на комплекса, а преди да си го вземат, той ще бъде измит.

При желание на клиента, машината му може също да бъде обслужена с цена с 10% по-ниска от тази, която би заплатил, ако моторът му не е бил „гост на хотела“. Колкото до сумите, месечната такса е 60 лв., но при предплащане за 6 месеца, тя е 300 лв. или с 60 лв. по-малко. Така, че в случай, че имате интерес, може да се запознаете с подробностите или направо да си направите резервация на телефон +359 2 4392 272.

Много практичен и интересен!