Mansory префасонираха и новия S-клас. Какво мислите?

  • Галерия с 8 снимки. Галерия с 8 снимки.

11 Nov 2021

Харесвате Mercedes-Benz, като марка и смятате, че S-клас е върха на сладоледа, когато става въпрос за луксозните лимузини. Но би е скучен… За ваше щастие Mansory имат нескромно предложение – пакет за новия S-клас. Засега в сайта на тунинг фирмата няма никаква информация, но във Фейсбук страницата им има снимки на колата.

Както виждате има известно количество карбон, светещи ламели в предните въздухозаборници, карбонов „нож“, премахване на емблемите със звездата, карбонови огледала и сериозни отвори (или имитация на такива) с карбонови апликации в страничните калници.

Джантите са 22-инчови, а отзад – четири ромбоидни накрайници след ауспусите, карбонов дифузьор и трета стоп светлина в стил „Формула 1“. Има и карбонов спойлер. От публикацията не става ясно дали е пипано и под капака, но това ще се разбере по-нататък.

Дотогава разгледайте галерията и споделете какво мислите за Mansory-зирания S-клас. А след това може да кликнете на този Aston Martin DBX, който също е брутализиран от ателието.

Много практичен и интересен!