Mansory McLaren 720S – такъв, какъвто искаме да бъде! Черен!

  • Галерия от 3 снимки на Mansory McLaren 720S Галерия от 3 снимки на Mansory McLaren 720S

13 Dec 2021

Каква приятна изненада! Изцяло черен, както отвън, така и отвътре проект на Mansory. Този McLaren 720S е просто прекрасен. И със сигурност ще се хареса на повече хора, отколкото ако беше в крещящи цветови комбинации, каквито сме свикнали да виждаме от немското тунинг ателие.

Но този път екипът на иранския основател на компанията Курош Мансори се е справил отлично. Жалко, че разполагаме само с три снимки, но толкова се откъснало от харда на PR отдела на Mansory. Тя и официалната информация не е по-дълга от състоящото се от три части наименование.

Заводски, McLaren 720S излиза с 4,0-литров V8 би-турбо двигател, настроен да генерира 720 к.с. и 770 Нм. Този мотор изстрелва британската суперкола от 0-100 км/ч за под 3 секунди, а 5 секунди по-късно скоростта подминава 200 км/ч. Максималната скорост е 341 км/ч. Техническото досие на тази машина е просто впечатляваща и може би не се нуждае от подобрения.

Но от Mansory все пак са изкарали още малко от потенциала на M480T двигателя. Така че, колата, която виждате на тези три снимки разполага с 755 к.с. и 780 Нм.

Оптичният тунинг на Mansory McLaren 720S обаче заслужава повече внимание. Предната броня е изцяло нова, отличаваща се много повече отвори за въздух, сплитер и странични крила. Същото важи и за предния капак, който е значително по-релефен от оригиналния. Страничните прагове също са заменени, продължаващи стила на агресивния фронтален аерокит. Стоковите джанти са заменени с по-спортни и допълнително изострят визията на 720S.

Бърз поглед и на задната част. Всичко, което прегръща тънката извита броня е създадено от нулата. Дифузьорът е внушителен и е свързан с високи странични крила. Двата накрайника на изпускателната генерация са заменени от черна четворка, над която се извисява изцяло ново задно крило. Решетките под стоповете също са заменени с крилати елементи.

От единствената интериорна снимка не може да разберем особено много за работата на Mansory. Но е достатъчна, за да видим, че седалките са претапицирани и в горната си част е избродирано логото на тунера. Останалата част от тапицерията на салона също е сменена. На широките вътрешни карбонови прагове също се забелязва емблемата на Mansory.

Ами това е! Ако имате McLaren 720S и искате той да изглежда по този начин, може да се обадите на тел. +49 9236 96820.

Първородната Godzilla!