SLR McLaren-ът на Парис Хилтън вече е в… България

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

02 Jan 2022

Ако сте почитател на поп иконата от 2000-те години, плюс автомобилни фенове, значи може би знаете, за неприятната за Бритни случка с Mercedes-Benz SLR McLaren-ът на Парис Хилтън. Макар, че това може да го знаете и от нашето видео за култовия автомобил, което имахме удоволствието да споделим с вас през септември миналата година.

В същото видео Иван казва и приблизителната цената на амортисьорите на вратите, която той знае от видео на VINwiki, в което Ед Бoлиян споделя как е успял да се сдобие именно с SLR-а купен първоначално от Парис.

А сега, в най-новия си клип, Ед споделя че е продал някои от автомобилите си, включително въпросния тъмен Merc SLR. „Все още имам LP640 и Scuderia-та, но продадох SLR-а, който отиде в България…“ са точните думи на Ед.

Не съм сигурен за точната бройка екземпляри от този модел у нас, но определено не са много. И вече са +1, така че се оглеждайте за тъмен SLR Coupe, защото може да е именно колата с тази любопитна история.

А ако не сте гледали нашето видео, прилагам го тук горе, заедно с това на Ед, в което ще чуете още любопитни автомобилни истории.

Първородната Godzilla!