Toyota ще покаже „напълно оптимизиран“ GR Yaris на салона в Токио


11 Jan 2022

Добра новина за всички фенове на Toyota GR Yaris с изключение на една определена част от тях,… собствениците на Toyota GR Yaris. Ще почакаме до салона в Токио, който отваря врати след броени дни, на 14.01., но ситуацията изглежда малко като тази, която „сполетя“ Чичо Искрен, който си поръча чисто новото BMW M5 F90, след което немците обявиха фейслифта.

Но ще поживеем и ще видим какво точно представлява този нов ‘fully tuned’ GR Yaris, както пишат японците Засега единственото изображение на този автомобил е монохромната снимка, която виждате в галерията и тук горе. Виждаме вероятно истински отвор и решетка в предния капак, както и заден спойлер.

В същото прессъобщение присъства още един тъмен кадър, но на друга кола, вдъхновена - GR GT3 Concept. В него пък личи силует ала Merc-AMG GT, с голямо крило отзад и аеро отвори за понижаване на налягането в предните арки на калниците. Японците ще покажат също и нови серии с части за класически модели, в това число Supra и АЕ86 Corolla.

А в случай, че не сте гледали нашето детайлно предствяне на GR Yaris, може да го направите сега. Вложихме много желание и усилия, за да направим това видео. Както всъщност правим всеки път.

Лукс от Китай!