Ретро ревю: Mercedes-Benz S-клас W222. Видео!

  • Галерия с 19 снимки. Галерия с 19 снимки.

14 Jan 2022

31.01.2018 г. Това е датата на която качихме видеото за новата тогава S-класа на Mercedes-Benz, W222, фейслифтът. Датата на която снимахме колата обаче бе 14.01, а галерията е от следващия ден 15.01.

Защо пиша за това? Ами, защото това видео е емблематично за нас. То бе първото, в което вложихме много усилия, първото което набра сериозна популярност, първата ни по-сериозна стъпка в YouTube. И оттогава минаха точно 4 години.

Затова реших, че е добър повод да припомня този ключов момент. А и е интересно да се види пътят, който извървяхме през тези четири години. Как снимахме тогава, как снимаме сега. Обърнете внимание как прескачам кабела на микрофона, как Ради мести камерата. Беше забавно, особено когато Land Cruiser-ът на Спас на места едвам оставаше в заснежения път, заради гумите, които той мени малко по-късно.

Така, че ви пожелавам приятно гледане, като за да е още по-силен контраст слагам и видеото за актуалното поколение S-клас W223. Не пропускайте и споменатата вече галерия, ретроспекция отпреди 4 години.

Първородната Godzilla!