Арнолд Шварценегер катастрофира, качи се върху Prius

  • Галерия от 4 снимки с катастрофата с участието на Арнолд Шварценегер Галерия от 4 снимки с катастрофата с участието на Арнолд Шварценегер

22 Jan 2022

Вчера вечерта е катастрофирал Арнолд Шварценегер със своя GMC Yukon близо до дома си в Лос Анджелис. В инцидента колата на холивудския актьор се удря в червена Toyota Prius, в която е пострадала леко жена.

Причината за леката катастрофа все още се изяснява. Според свидетели жената с Toyota-та e направила обратен завой, като в същото време Арнолд Шварценегер е завивал наляво на червен светофар. Ако съдим от снимките, ясно се вижда, че колата на 74-годишният бивш губернатор на Калифорния е в лентата си, докато Prius-ът е в насрещното движение.

Самият Арни е бил силно загрижен и притеснен за състоянието на пострадалата жена. Тя е откарана в болница, където актьорът е обещал да я посети.

В задната част на колата на Шварценегер се е ударило съвсем леко бяло Porsche Taycan, което някои родни медии описаха като Cayenne.

Други медии в България пък изскочиха със „сензационни“ заглавия, включващи неща като зверска катастрофа, жесток удар, сериозно пострадала жена, кръв и какви ли не още жълти кликбейт глупости. По-подобен начин бе отразено у нас и пияното карене по джанти на шеф готвача Андре Токев, при което любимото ни заглавие в нета беше „Тотал щета! Шеф Токев размаза поръчков Мерцедес за 300 бона в зверска катастрофа!“.

Лукс от Китай!