Тази 1990 Honda Civic Si е с… 660 к.с. и двойно предаване

Тази 1990 Honda Civic Si е с… 660 к.с. и двойно предаване
31 Jan 2022

Собственикът ѝ се казва Брендън Смит, а мястото е Калифорния. Купува я през 2007 и веднага започва с модификациите. Първо сменя оригиналния 1,6-литров мотор с такъв от Integra GS-R, после добавя и Garret G30-900. Мощността скача на 300 к.с., следва подмяна и добавяне на още парчета, като крайният резултат е максимални 660 к.с. и 675 Нм.

Като имате предвид, че този Civic тежи под 1,1 тона с шофьор вътре. И че е с двойно предаване. То е съставено от AWD части от CR-V, но силно модифицирани, вискозен куплунг, диференциал с ограничено приплъзване и още неща, като пълният списък може да прочетете в оригиналния материал на motortrend.com.

Отвън? Освен черният капак, особено забележими са 16-инчовите CCW Classic с 225/45 Toyo Proxes R1R. Иначе колата изглежда относително скромна за потенциала, който крие. Вътре също - Racepack IQ3 дисплеят издава, че „нещо не е наред“, воланът е Nardi, като впечатление прави фрезованият скоростен лост, педалите и планката при краката на шофьора.

Разгледайте галерията, след което може да кликнете на някоя от снимките в текста, които ще ви отведат до статията на английски, съдържаща доста детайли.

Първородната Godzilla!