Мъж получи нова кола, след като измина 1,6 млн. км с Volvo 740 (Видео)


14 Feb 2022

Историята тук впечатли американските медии, като новинарският телевизионен канал Fox 2 я включи в емисията си. Тя разказва за Джим О‘Ший от Мисури, който преди малко повече от 30 години си купува чисто ново Volvo 740 GLE.

В онзи момент баща му и чичо му са управители в дилърство на Ford, но мъжът решава да си купи шведски автомобил. С който обещава пред роднините си, че ще измине един милион мили (1,61 млн. км). В края на миналата година американският шофьор изпълнява обещанието си.

Неговата лоялност към марката сега е възнаградена от Volvo Cars USA. Представителството Volvo West County връчи на Джим О‘Ший ключовете на чисто нов S60. Все пак човекът си пада по седани! И тук става още по-интересно. Генералният мендижър на дилърството на Volvo е същият човек, който му продава през 1991 г. споменатотo по-горе 740 GLE.

Джим ще може да кара новото Volvo S60 в продължение на две години, като поддръжката и застраховката са покрити от дълърството на марката. Подаръкът на Volvo към техния стар клиент официално се води 24-месечен абонаментен план за ол-инклузив Care by Volvo.

Оригиналният двигател на въпросното Volvo 740 GLE е сменен на 941 466 км. Джим споделя, че няколко скоростни кутии също е трябвало да бъдат заменени, за да продължи да кара своята кола.

Лукс от Китай!