Шакил О‘Нийл заведе голямо семейство в Mercedes, за да им купи нова кола, но направи много повече

  • Галерия от 5 снимки с Шакил О'Нийл и семейство Колинс Галерия от 5 снимки с Шакил О'Нийл и семейство Колинс

25 Feb 2022

Баскетболната легенда от NBA Шакил О’Нийл е голям не само на ръст, но и на сърце. 49-годишният бивш играч помогна на семейство с девет деца, като им купи чисто нов бус Mercedes-Benz и нов пикап Ford. Освен това ги заведе на ресторант, където научи, че на сервитьорката им й се повредила колата, като й остави бакшиш от 1000 долара.

Богатството на Шак се оценява на 400 милиона долара, придобити благодарение на кариерата му в NBA. Преди няколко дни той се свързва със семейството на Кариса Колинс, която очаква своето десето дете.

Дамата има популярен акаунт в Instagram, наречен The Collins Kids, в който публикува снимки и клипове с деветте си деца. За нейна изненада Шак я открива и кани семейството й на вечеря. Жената разказва, че когато Шакил О‘Нийл е научил, че семейният им ван има проблеми, завел на следващия ден родителите и децата до дилърство на Mercedes-Benz, за да им купи нов автомобил.

Новата кола всъщност е 15-местен бус Mercedes-Benz Sprinter, какъвто обаче не е имало на склад в шоурума. Шакил О‘Нийл прави поръчка и персонализира буса, който се очаква да бъде доставен през юли.

След посещението си в Mercedes Шак и многодетното семейство отиват на ресторант, където научава, че сервитьорката, която ги облсужва, също има проблем с колата. Баскетболната звезда й оставя бакшиш от 1000 долара.

Щедростта на гиганта не свършва дотук. На излизане от заведението той разбира, че климатикът на мъжа на Кариса не работи и от там ги завежда в представителтво на Ford, където Шак купува чисто нов пикап.

Много практичен и интересен!