Mercedes обнови 4-вратия AMG GT 63

  • Галерия с 11 снимки Галерия с 11 снимки

16 Mar 2022

Mercedes представи обновените GT 63 и GT 63 S 4-Door. Макар на пръв поглед едва ли да забелязвате разликите, то такива има. Предницата е променена в стила на хибридния топ модел GT 63 S E Performance, отворите за охлаждане са по-големи и вече са с вертикални ламели, на мястото на старите хоризонтални.

Повечето промени обаче засягат възможностите за индивидуализация – има нови цветове, матови и металикови завършеци, както и нови пакети Night Package II и Carbon Fiber Package. Тези промени засягат и интериора, където се предлагат нови комбинации с Напа, двуцветни решения и подобни глезотии.

Технологични промени има по окачването, като стандартното регулируемо AMG Ride Control+ е с нови настройки и нови ограничителни клапани за налягането на амортисьорите за по-прецизна настройка. Колата анализира поведението на окачването и стила на шофиране, за да внесе фини настройки на всяко колело поотделно, при това в рамките на милисекунди.

Промени по задвижващата система няма, така че 4-литровият V8 запазва своите 585 к.с. и 800 Нм (639 к.с. и 900 Нм при варианта S).

 

Лукс от Китай!