Колата на фотографа: Volkswagen Golf R Variant с 400 коня

  • Галерия с 20 снимки. Галерия с 20 снимки.

18 Apr 2022

Фотографът се казва Пади Макграт и е от Дъблин, но пътува доста. Снимките му са страхотни и неслучайно, макар и на свободна практика, Пади работи активно за Speedhunters.com, където от време на време публикува материали за своя VW Golf R Variant.

Четивата и галериите са няколко, а тази е последната качена в сайта. Реших,ч е ще ви е любопитно да разберете какъв е идеалният автомобил за него. Variant защото е практичен, побира цялата му техника, а Golf R, защото е бърз, но може да бъде и уютен.

Купува го каран през 2020 г. вече със APR Stage 2 софтуер, но в последствие минава на 034 Motorsport’s Stage 2, като сменя и този на скоростната кутия. В резултат мощността скача на 355 к.с. и 501 Нм, като по колата има и други хардуерни промени.

Въздухът влиза през система Eventuri, спирачките са RacingLine с 4-бутални апарати отпред, RAYS Volk Racing ZE40 джанти, окачването също е ревизирано с нови и различни стабилизиращи щанги. Даунпайпа Milltek и спортния катализатор допринасят за вдигане на мощността.

Няма обаче да изброявам всичко, защото ако се интересувате може да намерите материалите в Speedhunters.com. А и колата не престава да еволюира, но винаги така, че да запази практичността си. В момента Пади може да избира различни карти за мотора, дори в движение.

От базовия режим с 310 к.с. до ‘maximum attack’ с 400 коня. Естествено, Пади е оставил и възможността за регулиране на окачването и иконката ‘Comfort’. Разгледайте галерията, а ако кликнете на оранжевите букви в текста, ще отскочите и до няколко материала на г-н Макграт за неговия могъщ Golf.

Първородната Godzilla!