Ексклузивно: BMW пуска специално издание M3, чийто мигачи наистина работят

  • Галерия с 4 снимки. Галерия с 4 снимки.

01 Jun 2022

Това заглавие ме учуди. Всички знаем за славата на шофьорите на мощни BMW-та, които не считат за необходимо да пускат мигачи, но истината е, че има и водачи на други марки, които рядко ползват пътепоказателното лостче.

TopGear.com обаче, без причина, без датата да е 1 април, са решили да си направят шега по темата, публикувайки тази особена „новина“. Написана е от редактор на име… Кори Спондент, което още повече засилва любопитството ми какво точно е накарало редакционния екип да пусне подобен материал. Безспорно обаче съдържанието е забавно.

„BMW M дивизията ще пусне специално издание на M3, което е снабдено с функциониращи мигачи,“ гласи материала. „Наш вътрешен човек в BMW потвърди, че компанията ще предприеме безпрецедентна стъпка снабдявайки автомобилите с мигачи, които наистина работят“.

Има и още. „BMW никога не се придържало към традиционните норми. Нашите коли винаги са били крачка напред, приблизително на крачка от вашата задна броня,“ пишат, че е споделил с тях техният коре…спондент.

„В началото на деветдесетте се случи така, че всички M3-ки напускаха завода без окабеляване на мигачите. И понеже никои от водачите не забелязваше, решихме че свързването им е излишно. Днес обаче, по повод 50-ата годишнина на М, решихме, че индикирането на посоката на завиване на M3 би било полезно за останалите участници в движенето.“

Финалът също е подобаващ. „Функциониращите лостчета за управление на мигачите ще бъдат част от пакет наречен ‘Wellness and Convenience M Pack Pro+ III’. Той цели да подчертае приятелската страна на М3 и включва още CD с песни на китове, както и гигантска маска за закриване на ужасяващо огромната муцуна“.

Източник: TopGear.com

Първородната Godzilla!