G-Power е готов с нов пакет за M3

  • Галерия с 15 снимки Галерия с 15 снимки

17 Nov 2022

G-Power представи нов пакет за BMW M3. Засега той се предлага само за седана, което е жалко, защото някои от промените ще стоят супер и на новото M3 Touring. По всяка вероятност G3M Bi-Turbo скоро ще се предлага и за бързото комби, засега обаче се спираме на класическата триобемна конструкция.

G-Power е преработил сериозно бързия баварец. 3-литровият туин турбо шестак вече има 720 к.с. – брутално увеличение в сравнение със заводските 510 к.с. на версията M3 Performance. Те са съчетани със сериозен бууст на въртящия момент – от 650 той скача на 850 Нм. По този начин G3M Bi-Turbo е по-мощен от стандартния M5 CS, а това е доста!

За по-скромните клиенти са налични също пакети с 670 и 620 к.с. Софтуерният скок на двигателя и новата изпускателна система не са единствените промени в колата. Визуалните промени разчитат на висококачествени тунинг части, включващи няколко варианта джанти (20-инчови отпред и 21-инчови отзад, съответно с гуми с размер 285/30 отпред и 295/25 отзад).

G-Power в момента работи по два варианта на предния капак – Venturi RR и RS, които виждате в рендърите в галерията. Те изглеждат повече от обещаващо, като доставките започват съвсем скоро! Изглежда това са единствените детайли, които още не са в производство.

Всички останали промени по каросерията присъстват в галерията от снимки с готовите тунинговани седани и вече могат да бъдат доставени. Те са от карбон – внушителните по-големи отвори за охлаждане, новата предна броня, престилките и праговете. Може да поръчате също ново задно крило. За всяка от предлаганите от G-Power тунинг части се предлага цял набор контрастиращи цветове, но това вече е въпрос на вкус!

 

Първородната Godzilla!