Dacia се майтапи с BMW: раздава безплатни бутилки с гореща вода


26 Jan 2023

Dacia предприе забавна кампания срещу нашумелите напоследък абонаменти за различни функции в колата. Неотдавна BMW обяви, че за определени функции в колата ще събира такса – например за подгряването на седалките. Очаквано потребителите не бяха възхитени от идеята – главно, защото звучи абсурдно да имате система, вградена в колата, която обаче не може да ползвате, ако не си плащате месечна такса.

Dacia се шегува с темата, като раздава горещи бутилки за вода, които нарича “подгряващи седалката спасители”. Засега компанията предлага “спасителите” само в някои от представителствата си във Великобритания.

“Нашите “подгряващи седалката спасители” са забавни, но те целят да привлекат вниманието към посоката, в която индустрията се движи – към абонаментно използване на функции, гласи съобщението от Dacia. Да искаш от някого да плати за нещо, което вече е монтирано в завода, определено не е в стила на Dacia. Вярваме в простичките решения и предлагаме на клиентите си технологии, които правят пътуването по-уютно и удобно с функции, които са включени в цената на колата”.

 

Първородната Godzilla!