Вижте първите снимки на новия Cayenne

  • Галерия с пет снимки Галерия с пет снимки

17 Feb 2023

Porsche ще покаже обновения Cayenne съвсем скоро. Явно в момента текат официалните фотосесии на колата, която не е ново поколение, но беше разработвана и тествана със старание почти като такова. Папараците са успели да уловят Cayenne без никакъв камуфлаж и да направят снимки, докато екипът на Porsche подготвя видео и снимки на новия SUV. За съжаление изтеклите кадри са толкова размазани и от толкова далече, че не виждаме много. Силуетът е запазен непроменен, но ясно се виждат новите свързани задни светлини, както и гигантските джанти (вероятно 23-ки). Обновен е както обикновеният Cayenne, така и версията Coupe. 

 

 

Снимките бяха споделени в Instagram  от Wilco Blok. Любопитен детайл е, че камерата се носи също от Cayenne, само че от предното поколение. От снимките от Марс не личи, но предните фарове също са нови, като технологията HD Matrix LED предлага два пъти по-ярки светлини.

Промени ще има също по окачването, а интериорът ще бъде значително осъвременен. Засега не е ясно дали двигателната гама ще претърпи промяна.

 

Първородната Godzilla!