ВИДЕО: Тествахме всички модели на Skoda с двойно задвижване. На замръзнало езеро в Швеция.


12 May 2023

 

Рядко имаме шанс за толкова много каране в рамките на събитие, колкото по време на Skoda 4×4 Winter Experience. Обикновено програмата е сбита и си тръгваш с глад за още тестване. Имахме каране и след… карането, остана време и домакините ни питаха дали бихме карали още, извън програмата. Няколко колеги отговориха, като мен, с „да“. Кога друг път ще имам неограничен достъп до цялата гама с двойно задвижване на Skoda, на замръзнало езеро, 5-ото по големина в Швеция. Докато в съседство домакините въртят дрифт кръгове с Enyaq iV vRS, за „Гинес“ рекорд, който в крайна сметка заковаха.

Мястото е мега! Централна Швеция, Йостершунд, където по време на посещениението ни температурите паднаха до -10, -12 градуса. Светлата част от денонощието не бе по-дълга от 5 часа. За сметка на това обстановката бе приказна, с обилно количество сняг наоколо и китни къщурки, разхвърляни из остров Фрьошьон, който е най-големият в заобикалящото го езеро Стуршьон.

След събитието публикувахме подробен материал, но дойде ред и на видеото, което успяхме да сглобим въпреки студа и липсата на останалата част от екипа. Качваме го с подкрепата на нашите партньори от СБА, които имат много яки предложения за всички шофьори. Абонаментите определено си заслужават, кликнете тук горе и разгледайте условията. 

 

Лукс от Китай!