Dacia и най-изтощителното велосъстезание в България обявиха партньорство


26 May 2023

Dunav Ultra е най-популярното многодневно приключение на велосипед в България. Стартиралата преди 10 години инициатива, започнала като туристически веломаршрут, днес предлага на своите привърженици мобилно приложение, комплект за пътешествие по маршрута и възможности за забавни приключения сред природата и популяризиране на региона, откъдето маршрутът преминава. За Dacia партньорството с Dunav Ultra е възможност за двете организации да се обединят около общите си цели и ценности като октивен начин на живот, приобщаване и разширяване на хоризонтите.

Чрез партньорството си с Dunav Ultra Dacia предизвиква членовете на Duster Adventure Club, клубът за собственици на Dacia Duster, да изследват нови територии със своите автомобил и семейство. Всеки член на клуба при попълване на специална регистрационна форма има възможност да получи като подарък лимитиран комплект Duster Adventure Club x Dunav Ultra, включващ специални изненади от двата партньора. С помощта на пакета членовете на Duster Adventure Club ще имат възможност да планират пътешествия до 26 нови и интересни локации в Северна България.

Членовете, включили се в инициативата, ще имат възможност да обменят опит и впечатления за локациите, но и, тъй като красотата на района е необятна, да дават предложения за нови интересни места, които си заслужава да бъдат посетени. Инициативата е в унисон с генералната идея на клуба, стартирал преди 9 години, а именно безценни пътешествия със семейството и неповторими моменти в компанията на своя любим автомобил.

Лукс от Китай!