Ford стана на 120 години!


20 Jun 2023

На 16 юни се отбелязаха 120 години от създаването на Ford Motor Company. Синият овал се превърна в синоним на автомобилната революция, като превърна бързите, здраво направени и стилни автомобили в достъпни за широката аудитория. Днес марката Ford е известна в цял свят. 

От Ford Model T до Mustang, F-150 Lightning и Explorer, иновациите, преосмислянето и преоткриването са водеща сила в създаването на най-желаните продукти и услуги, които дават на хората възможността да се движат и да преследват мечтите си. Ford е създателят на най-продавания спортен автомобил в света, най-продавания автомобил в Америка, най-продаваната лекотоварна гама в Европа, най-продавания пикап, най-популярния плъг-ин хибрид и много други.

В момента компанията работи усилено да електрифицира света като създава електрически автомобили. Mach E, F-150 Lightning, Transit, Explorer, Custom, Courier са само началото на нова глава в историята на Ford. Устойчива мобилност, свързаност, софтуерно дефинирани автомобили са новото поколение продукти и услуги.

По случай юбилея, Мото-Пфое ще предложи до края на 2023 година серия от специални предложения на българските клиенти на Ford.

Лукс от Китай!