Шофьор заряза колата си на бензиноколонка и пазарува 45 минути

  • Снимка: Top Gear Снимка: Top Gear

15 Jul 2023

Класически дебил вбеси десетки хора на бензиностанция в Англия. Мъжът първоначално спира да зареди автомобила си с гориво на единствената работеща бензиноколонка. Но след като влиза да плати решава, че ще купи някои неща за вкъщи...

Подканен от хората, които чакат да презаредят, въпросният шофьор решава, че няма закъде да бърза и ще напазарува за вкъщи. Прави го като гледа етикетите на бисквитите и сандвичите по витрините на малка местна бензиностания, пишат от британския Top Gear.

В отговор на яростта на останалите клиенти на бензиностанцията шофьорът се аргументира, че иска да направи седмичен пазар за него и половинката си. И трябва да купи неща като хляб, мляко, сладкиши и т.н.

„Тези коли отвън, които чакат моя напълно ненужен 45-минутен пазар, може би бибиткат и вероятно използват различни псувни, за да ме насърчат да побързам, но къде другаде мога да взема сателитна навигация от 2006 г. и тематичен защитен калъф с Мики Маус за iPhone 3GS за 29,99 лири?“, коментира мъжът.

След 45 минути шофьорът премества колата си от колонката и я паркира пред входа на бензиностанцията, където още толкова време я оставя да работи на място, опитвайки се да настрои „новата“ си навигация от 2006 г.

Лукс от Китай!