Да, това е BMW Серия 5 (Е39) с лице на M3 (G80)

  • 6 снимки 6 снимки

21 Aug 2023

Стабилният растеж на бъбрековидна решетка на BMW е поляризиращо явление. Символ на напредък за някои, стилистичен крах за други. За да достигнат нещата до нови висоти, на бял свят се появи може би най-противоречивият опит за интегриране на решетката от G80 поколение на BMW M3.

Става въпрос за класическия вече седан E39. С други думи, Серия 5 от преди около 20 години, който предлага един далеч по-сдържан дизайн в оригиналния си вид. Фирмата Unici Design, известна в социалните медии със своите понякога радикални модификации, се осмели да направи именно тази налудничава трансформация като новите компоненти наслагват и дори заменят някои от оригиналните детайли, включително части от фаровете и ръба на капака.

Тунерът признава в социалните медии, че логистични предизвикателства в момента забавят процеса на работа. Тоест, това, което виждате като готов резултат, са компютърни рендъри, но все пак се очаква машината да стъпи по улиците в новия си (и без съмнение противоречив) вид до края на август.

Вашето мнение?

Лукс от Китай!