Капак на шахта в София проби пода на кола и влезе в купето й (Видео)


02 Sep 2023

Поредният абсурд в София вече е факт! За щастие се размина без пострадали хора, а можеше някой да остане без крак или още по-лошо... Новият куриоз е на метри от входа на президентството и БНБ, на улицата между фонтана и Археологическия музей. При преминаването на автомобил над необезопасена шахта тя отскача, пробива пода на колата и влиза в купето от пасажерската страна.

Потърпевшият шофьор засне два видеоклипа с пострадалото си BMW Серия 5. На първият от тях се вижда, че шахтите на пътя до президентството са без болтове. За негово нещастие една от тях пробива пода на колата му, нанасяйки сериозни щети. Слава Богу никой не се е возил в този момент до него, защото можеше сериозно да пострадат неговите крака.

Второто видео е не по-малко фрапантно – с участието на дама от Столичен инспекторат. Тя казва, че „трябва (хората) да се радват, че е на линия“, слагайки клонки от дървета в отворената шахта. Като в някой виц, докато дамата поставя клонките в отворената шахта, минават патрулка и кола на Градска мобилност.

Обезопасяването от страна на Столичен инспекторат завършва с 2-3 клончета, набити на мястото на липсващите болтове и завързани с червено-бяла лента. Добре дошли в XXI век!

Видеото може да гледате ТУК.

Първото Revuelto в България!