Peugeot показа дизайна на новото 3008

  • 7 снимки 7 снимки

11 Sep 2023

Peugeot е готов с дизайна на новото поколение 3008. Моделът, който в миналото се появи на пазара под формата на семеен ван, днес е модерен SUV, който дори залита в посока купе-SUV що се отнася до задната си част. Техническа информация за модела все още не е налична като такава се очаква по-късно този месец.

Новият 3008 изглежда по-ъгловат от своя предшественик, а предницата разполага с чисто нова радиаторна решетка. Светлинната линия с три LED дневни светлини, простиращи се от средната част на бронята до фаровете, продължава и тук, напомняйки следи от нокти на котка.

В кабината кросоувърът ще има новия Panoramic i-Cockpit на марката или 21-инчов извит дисплей, който се носи над обшито с плат арматурно табло. Очаквайте да го видите и в други бъдещи модели на Peugeot. Селекторът на предавките се намира на централната конзола до мястото за управление на някои от функциите на автомобила.

Що се отнася до задвижването, все още не е ясно дали ще има дизел. Бензиновите версии ще бъдат меки хибриди с 1,2-литров мотор, а електрическите ще имат и версия с два мотора и 4х4. 

Лукс от Китай!