Прибраха зарязаното в Лондон BMW M3 CSL

  • Галерия с 4 снимки. Галерия с 4 снимки.

21 Sep 2023

Ако не сте запознати с историята на това BMW M3 CSL (или поне това, което уж се знае за него), припомняме че интернет гръмна преди около месец, с няколко снимки на въпросното возило. От тях личеше, че колата е изоставена, както и че явно не е карана много преди това.

Говореше се, че собственикът ѝ я е купил и приел от Рединг през 2004 г., откъдето я е докарал в Лондон и паркирал във подземния гараж, без да я мърда повече. Пише също, че през 2013 е сменена собствеността, но автомобилът така и не бил мърдан.

Кадрите в този материал са качени преди четири дни в инстаграм профила london_barn_find. На тях виждаме същия автомобил, но вече на дневна светлина, без скоби на гумите, на платформа теглена от Range Rover. Явно шумът вдигнат в социалните мрежи е накарал собственика да предприеме действия по възстановяването на колата или поне така се надяваме.

В поста пише и квартала, в който е „живял“ този CSL, St John’s Wood, нещо което не бе оповестено в предишните публикации. В много от тях се спекулираше, че пробегът е около 37 мили, но в коментарите на този пост се споменава, че е имало снимки на колата с пробег от над 9 хил. км, още от 2005 г. Каква е реално цялата история на колата? Може и никога да не разберем, но дано я видим скоро отново в пълния ѝ блясък. 

Ако сте препуснали първия ни материал по темата, в който има още снимки на автомобила, както и информация за него, кликнете на кадъра тук горе.

 

 

 

 

Лукс от Китай!