Авто пазар: Mercedes W124 от 1986 г. с 'Чочоне' пакет струва 6700 лева

  • 10 снимки 10 снимки

26 Sep 2023

Не, най-вероятно никога няма да спрем да харесваме Mercedes-Benz W124. Един автомобил, за който всички клишета и суперлативи са наистина верни. Не се и учудваме, че репутацията му в България си остава безупречна, а цените все още са на високи равнища. Всъщност, надали някога ще тръгнат надолу, а по-скоро ще вървят нагоре.

Попаднахме на интересен екземпляр от собственик, който е извършил много промени спрямо заводското състояние. Това е W124 от 1986 г. с 2,5-литров дизелов мотор и ръчни скорости. Както е видно от снимките, екстериорът е оборудван с пълен пакет "Чочоне". Интериорът пък е получил нови седалки и е изцяло претапициран.

Класичеките 18-цолови джанти са обути в гуми Michelin. На борда откриваме може би най-важната екстра в историята на автомобилната индустрия - климатик. Цената е 6700 лева, а повече подробности можете да видите в оригиналната обява. В галерията по-горе сме качили 10 снимки с автомобила.

Искате отново черен Mercedes, но по-нов и по-лъскав? Вижте тази S-класа на 410 000 километра.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!