Така изглежда Mercedes S350d на 410 000 км от Италия

  • 10 снимки 10 снимки

28 Sep 2023

Споделяме снимки на тази черна S-класа с няколко цели. Първо - искаме да ви покажем как може да изглежда един автомобил при добра поддръжка, дори когато е изминал над 400 000 км. Седанът е от версия S350d дълга база и е произведен през 2018 година. В момента се намира в Италия и е предлаган от местен търговец на автомобили.

Следим вторичния пазар на автомобили в България и цяла Европа и попаднахме на този екземпляр в страницата на роден търговец. Снимките показват колата в шоурум в Италия, откъдето най-вероятно машината скоро ще поеме към България или друга страна от региона.

Тук идва и другата цел на тази кратка статия. Искаме просто да ви предпазим, напомняйки ви отново, че дори и перфектно изглеждащ автомобил може да е на много висок пробег. Не че има нещо лошо в този тип коли - високият пробег не винаги значи задължителни проблеми, а цената винаги е примамлива. Но просто си представете как тази S-класа се озовава в България, бива доизлъскана, а километражът се връща на около 150 - 200 хил. км. 

Щяхме да забравим цената - 35 500 евро без ДДС. А щяхме и да забравим, че за далеч по-малко пари можете да се сдобиете с W124 с дизелов мотор и визия Чочоне.

Лукс от Китай!