Maybach-AMG S 900 е нескромният братовчед на „нормалния“ Maybach


06 Oct 2023

Представете си, че имате следния проблем. Карате си чисто новия Mercedes-Maybach S 680 4MATIC, за който сте броили най-малко 462 600 лв. (от толкова започва), но никой не ви обръща внимание. Носите се толкова незабележимо в българския трафика, сякаш карате семейството си със скутер в Мумбай.

Имаме решение за вас! Или по-точно Ерме Хюсмен има решение за вас, бодикитовете на фирмата му emrEHusmen. Родом от Турция, Хюсмен е завършил транспортен дизайн в Торино, а сега предлага доста интересни „премени“ за най-различни возила. Включително за Merc Z223, която реално е Maybach версията на S-клас W223.

 „Комплектът включва луксозни и спортни дизайни брони и калници, както и аеро елементи от карбон. За да се подсили допълнително визуалното присъсвие на автомобила, разработих и 24-инчови джанти с уникална визия. Реших да сменя означенията на модела с лога "MAYBACH-AMG", с което това да бъде първата комбинация на двата бранда“.

Интересно. От сайта не става ясно дали въпросните доработки могат да се поръчат или са по-скоро демонстрация на способности. Ерме е направил рендъри на още доста модели, в това число на Aston Martin, BMW, Porsche, Tesla и дори Koenigsegg.

Лукс от Китай!