Транспортират Maybach върху покрива на Land Cruiser (Видео)

  • Галерия от 5 снимки от с Mercedes-Maybach S-калса върху покрива на Toyota Land Cruiser 100 Галерия от 5 снимки от с Mercedes-Maybach S-калса върху покрива на Toyota Land Cruiser 100

10 Nov 2023

Помните ли онази Lada Niva, с която някой направи неуспешен скок между покривите на две сгради в Русия? Видеото по-долу е на същите тези хора и по-конкретно на руския каскадьор и влогър Евгений Чеботарев. И в него за кратко може да видим как се транспортира Maybach върху покрива на Land Cruiser. Буквално!

Краткият клип е заснет по улиците на Ростов на Дон в Югозападна Русия, намиращ се на 50-тина километра от Азовско море. В него се вижда как Mercedes-Maybach S-класа е поставен на дървена платформа върху покрива на Toyota Land Cruiser 100 и вързан с колани за купето.

Няма нужда да се спекулира за причината да видим Maybach върху Land Cruiser. Всичко е с цел гледаемост. А с такава определено може да се похвали Евгений Чеботарев, който има над 720 хиляди последователи в Instagram и 149 хиляди абоната в YouTube.

В едно от видеата на руския влогър може да видите как същият Maybach е натъпкан с 2 кубика дърва в багажника и по седалките на лимузината. А в друго по същия начин са вкарани 1200 кг тухли.

Лукс от Китай!