Гениално! QR код на предницата на трамвай в София

  • Снимки: trinmo.org Снимки: trinmo.org

20 Nov 2023

Няколко мръсни трамвая по линия 10 в София получиха брандиране със снимки от Китай и САЩ. Рекламната кампания „Америка през български очи“ обаче има нестандартно решение, в което някой гениално е сложил QR код на предницата на трамвай номер 3030.

Ако потърсите информация за кампанията „Америка през български очи“ вероятно няма да намерите нищо в мрежата. Затова единственият вариант е да се застанете смело и безстрашно пред трамвай 3030 и да сканирате QR кода.

Има голяма вероятност това да е последното нещо, което сканирате в живота си. Затова преди да го направите е препоръчително за всеки случай да се чуете с близките си за евентуално последно сбогом.

Не за пръв път Столичният градски транспорт ни изненадва със своите „вдъхновяващи“ реклами по превозните средства. Преди премиерата на „Бързи и яростни“ 10 през май месец няколко автобуса получиха надписи „Карай или умри“, което е слоган от последния филм на поредицата. А в същото време течеше кампания за безопасността на пътя и намаляване на смъртността.

Лукс от Китай!